natasha's FotoPage

By: natasha shafiee

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MacaM-MaCam Adaaa......

Hari Raya Di Kuala Kedahh...
Posing keluarga...
Rumah Mak Ngah...
View all 9 photos...
Semua gambaq ni aku kacau marbakan semua...skali...Malas dh Nak Upload satu2....mengikut klasifikasi... ...Maklumlah...dah dasar Pemalasss.....

Tu..smua gambaq dari hari raya pi ke kursus yang aku attend....Dan secara tak sengaja diselitkan gamabq siti nurhaliza...Saja nak bagi tatap gambaq dia...dlam kolum aku ni...


Tuesday, 6-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KursuS VokaL HamPehh....

Tengah Kuliah Vokal...
 
 
View all 8 photos...
23 November sehingga 27 November 2005 aku diarahkan pi Kursus Pengurusan Projek...padahal..Kursus Vokal semata2...!!!

Dari hari kami check-in...mmg kami dh dipekenakan orang dari Kuala Lumpur...Hampeh btuiii....nasib dapat gak bilik tuk bermalam...Kalu tak merempat la...kami di kaki lima...

Hari latihan lak...bleh orang KL buat derk ja ngan kami...Taula..depa mai dr KL.. Sah2 tempat depa... Dari situ, hari jumaatnya kami x mau attend kelas..Kami lari pi Masjid India...Jalan2 lagi bagus dr dok dalam kelas....Balik kena sindiaq gila la ngan budak KL...Huahahhh...Huaahhhh.... Argh...x heran...sikit pon sindiran depa....Tunggula mai aloq satq...kepala hang nanti kami putaq.....Penceramah ok...Ok sangat...Sporting sangat....


Monday, 5-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Anak SedaRa...

chamel..
aiman....
 
View all 10 photos...
Saja Buh gambaq anak sedara dalam fotopages aku...Maklumla...tu ja anak sedara yg ada....

Si abang namanya Muhammad Syamil Ehsan...Dan Si adik namanya Muhammad Aiman Syakirin....

Si abang buas nak mampos...Dahla...buas, degil lak tu mengalahkan mak sedara dia yang satu ni... Kalu rasa nak bermarathon,bawala dia ni pi jalan2 kat Jusco Ipoh...Jenuh tuu....Habis satu jusco dia nak melawat....Aku selaku mak guard dia dulu..jenuh jgakla...bermarathon ngan si abang ni...Mgkin kedegilan dia dh nampak masa dlm perut mak dia lagi...Yelah!!Spatutnya dh kluaq,tapi dia x kluaq2 gak...sampai 9hb Mei pun x kluaq lagi..Kira due date dh terlebih sminggu...Fuhhh...degill...degill....Tak dapat barang habis satu rumah di amuknya...

Si adik ok...sikit...Pemalu,berat mulut, dan berangin sikit...Jangan la harap nak tengok dia senyum..Kalu dapat pon...kira hari tu kita bernasib baik ja...Adik ni..kalu dpt brg,statik ja la dia kat situ..Kalo kata dia di tepi jamban,tepi jamban la sampai x sudah...Huahhh...huahhh... Kiranya adik ni long ranger....

Tu...la anak sedara aku...punya cita...Nak harap anak sndri xdak... huah...huahhh......


Wednesday, 8-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BinataNg PelihAra@N

Mat Nyet tgh kokong ByNyet...
Mat Dak boSan breNdam Sekoq-sekoq...(nak join..?)
Mat Tan tGh GerSanG......
Saja bagi cuCi MatA........ Takan asyiK Nak Tgk muKa Orang ja...SekaLi SekAla Tengok La PulAk Muka BiNaTang...


Tuesday, 7-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Program Perumahan Rakyat Termiskin...(PPRT)

Pulun nak bgambaq ngan Tajol...
Ngan DO Perak Tengah...
Ngan Tajol lagi...
View all 4 photos...
Semester 5 diwajibkan sediakan satu Laporan Kajian Wilayah bagi mana2 Daerah....Jadi semester tu kami satu kelas ditugaskan tuk menyediakan Laporan PPRT bagi kawasan Daerah Perak Tengah,Perak....(kg.Kak Mah pun termasuk dlm kajian)

Memang seronok buat survey...Tambah2 masuk kampung orang ni....Yang best sekali dapat tau betapa ada orang lagi susah dari kita...Memang sedih la...bila pi tinjau2 kawasan orang miskin ni... Mcm xcaya lak ada lagi org miskin....dengan rumah dah x macam rumah....Makan pun kais pg makan pagi (yg lebih tlg smabungkan..)...ja!!! Sampai org miskin salah faham ngan kami yg buat kajian ni...Bleh org miskin ni ingat kami bleh tolong depa bagi bantuan dengan memohon pada kerajaan...Kesian lak..Padahal kami buat kajian ja.... Tapi nasihat ngan cara2 nak memohon adala kami bagitau...Time tu serba salah btui...Kawan kami shima siap menangis2 tgk orang miskin ni....

Dari kajian kami...m'bolehkan kami semua kenal ngan tok2 penghulu, Keyua Mukim, Pegawai Daerah sampaila ke Menteri Besar Perak....

Jadi bila ada penyerahan rumah kepada orang miskin,kami dijemput...Sebab dah tolong Pegawai Daerah buat survey dan sediakan Laporan tuk depa....Tu pasai leh tgkpa gambaq ngan Menteri Besar Tajol.... Mmg bestla buat kajian time ni...Habis hitam legam muka....Dh tu,time musim durian la plak....Belah Pasir Salak mmg bnyk durian.....Byk gak la org kami bagi free ja durian kami semua...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net